divendres, 24 de gener del 2014

Desapareix el C.F. Montbui

La vida d'un poble, d'una societat, són les seves formes organitzatives i com aquest societat es socialitza. És un tema del que ja n'hem parlat amb anterioritat i que ha generat diverses entrades, ja antigues. 
Una de les formes en què es pot formar una consciència col·lectiva és la pràctica de l'esport i la formació de clubs esportius.
Fa uns dies s'ha produït un fet relativament trist. Ha desaparegut una entitat esportiva del nostre municipi. Parlo del Club Futbol Montbui, entitat fundada el 1929 i que, més enllà de la seva trajectòria esportiva, es configurava com una entitat que permetia una certa cohesió social.
Moltes poden ser les causes d'aquest final anunciat; la pèrdua del camp de futbol, el desinterès d'una afició inexistent, la manca d'una escola de futbol, la falta de compromís dels socis i dels jugadors i, per què no dir-ho, la precària situació econòmica de l'entitat, han provocat la desaparició d'una entitat gairebé centenària. Així doncs, els socis i els jugadors han donat per liquidat el C.F. Montbui el passat 10 de gener de 2014, un club amb 85 anys d'història.


5 comentaris:

  1. Respostes
    1. Eh! Pedimos un respeto hacia nuestra identidad. Grácias.

      Elimina
    2. Demanar respecte és adequat, tot i que a vegades les formes no són les més adequades.
      Si us heu fixat en la data de l'escrit aquesta entrada ja té gairebé tres anys.
      La realitat és, per sort, molt diferent. Després d'una època de crisi, una nova junta i un nou equip han aconseguit que el CF Montbui no només no desaparegui, si no que torni a ser una entitat dinàmica, com anteriorment.
      No confonem falta de respecte amb moments de crisi.

      Elimina
  2. Soc jesus pardo ex porter del equip dels anys 80, molt trist per aquesta notiçia

    ResponElimina

Es pot dir de tot, però sigueu respectuosos.